In training geweest

In training geweest

Hieronder een aantal paarden die in training zijn geweest bij stal Huijberts.

Kirov D (2006, trakehner x nrps)

Kirov is als veulen bij stal Huijberts gekomen en opgeleid tot en met Z-niveau. Met zijn nieuwe eigenaresse heeft Kirov nu een mooie sport-carrière.


Tawelfan Grandslam (2006, Welsh-Cob)

Harry kwam bij stal Huijberts terecht om weer opgepakt te worden (foto linksboven). Door Danièlle is hij doorgetraind tot L/M niveau. Bij zijn nieuwe eigenaresse gaat hij genieten van dressuurwerk en buitenritten.


Gaya (fjord x fries)

Gaya kwam bij stal Huijberts terecht om dressuurmatig verder opgeleid te worden (foto links). Daarna (foto rechts) is ze naar haar nieuwe eigenaresse gegaan.


Lovely (2009, Oldenburger)

Lovely had al een tijdje niks meer gedaan (bovenste foto). Door stal Huijberts is zij weer opgepakt en verkoopklaar gemaakt. Stal Huijberts heeft bemiddeld bij de verkoop. Met haar nieuwe eigenaresse geniet zij nu van dressuurwerk en buitenritten.


Good Will (2009, kwpn tuiger)

Good Will had naast het aangespannen werk een klein beetje ervaring onder het zadel. In opdracht van de eigenaar werd Good Will verder dressuurmatig doorgereden, zodat er ook onder het zadel ritjes gemaakt kunnen worden.


Auke (2008, kwpn tuiger)

Auke werd voornamelijk aangespannen gereden. In opdracht van de eigenaar is Auke verder dressuurmatig opgeleid. Hierdoor kan de eigenaar nu, naast aangespannen rijden, ook met Auke onder het zadel op pad.


Be Real (2007, kwpn tuiger)

Be Real had alleen ervaring met aangespannen rijden en is in opdracht van de eigenaar dressuurmatig opgeleid. De start (bovenste foto) vond Be Real erg lastig, maar naarmate de training vorderde (onderste foto) ging ze het steeds beter begrijpen.


Paulito (1997, kwpn tuiger)

Paulito heeft bij stal Huijberts een veelzijdige tijd gehad. Dressuur, springen, mennen (enkelspan en tweespan),draverijen, buitenritten; met Paulito kon het allemaal. Bij de nieuwe eigenaren is hij ingezet als leerpaard voor zowel onder het zadel als voor de kar.