In training geweest

In training geweest

Hieronder een aantal paarden die in training zijn geweest bij stal Huijberts.

Kirov D (2006, trakehner x nrps)

Kirov is als veulen bij stal Huijberts gekomen en opgeleid tot en met Z-niveau. Met zijn nieuwe eigenaresse heeft Kirov nu een mooie sport-carrière.


Tawelfan Grandslam (2006, Welsh-Cob)

Harry kwam bij stal Huijberts terecht om weer opgepakt te worden (foto linksboven). Door Danièlle is hij doorgetraind tot L/M niveau. Bij zijn nieuwe eigenaresse gaat hij genieten van dressuurwerk en buitenritten.


Gaya (fjord x fries)

Gaya kwam bij stal Huijberts terecht om dressuurmatig verder opgeleid te worden (foto links). Daarna (foto rechts) is ze naar haar nieuwe eigenaresse gegaan.


Lovely (2009, Oldenburger)

Lovely had al een tijdje niks meer gedaan (bovenste foto). Door stal Huijberts is zij weer opgepakt en verkoopklaar gemaakt. Stal Huijberts heeft bemiddeld bij de verkoop. Met haar nieuwe eigenaresse geniet zij nu van dressuurwerk en buitenritten.


Paulito (1997, kwpn tuiger)

Paulito heeft bij stal Huijberts een veelzijdige tijd gehad. Dressuur, springen, mennen (enkelspan en tweespan),draverijen, buitenritten; met Paulito kon het allemaal. Bij de nieuwe eigenaren is hij ingezet als leerpaard voor zowel onder het zadel als voor de kar.