Op dit moment training

Op dit moment training

Stal Huijberts heeft op dit moment geen ruimte op de eigen locatie om paarden van anderen op te leiden en te trainen


Blitz (2018, fries X kwpn

Blitz is door Siem zelf gefokt en in mei 2022 door Danièlle gestart onder het zadel. Dit pakte hij goed op en ondertussen heeft hij al zijn eerste oefen L1 proefjes gelopen. Het plan is om hem ook aangespannen te beleren.


Indy (2013, kwpn)

Indy had al een tijdje niets meer gedaan en is bij Stal Huijberts rustig aan opgepakt. Op dit moment wordt ze door Danièlle dressuurmatig getraind en gaat ze regelmatig mee op buitenrit. Siem houdt zich bezig met de aangespannen training van Indy.


Fellowna (2012, E-pony)

Fellowna is op 3,5 jarige leeftijd bij stal Huijberts beleerd (bovenste foto). Daarna heeft ze weinig hoeven doen. In 2019 is ze bij stal Huijberts terecht gekomen. Op dit moment is ze met Danièlle actief in de dressuursport op Z-niveau en gaat ze regelmatig mee op buitenrit. Ook voor de kinderen is Fellowna een fijne pony om op te rijden.


Joe (2007, Ierse pony)

Joe is in februari 2023 bij stal Huijberts terechtgekomen. Het was de bedoeling dat hij ingezet zou worden bij de paardenervaringen, maar dit moment is hij daar nog even te enthousiast en voorwaarts voor. Het grootste deel van zijn (dressuurmatige) training wordt door Semmie gedaan.