Op dit moment training

Op dit moment training

Op dit moment heeft stal Huijberts de volgende paarden in training:

Black (2009, kwpn-tuiger)

Black kwam op 6-jarige leeftijd onbeleerd bij stal Huijberts (foto links). Met Danièlle is hij nu actief in de dressuursport op Z niveau. Siem brengt Black uit in de mensport; vaardigheid en marathon.


Tjitske (2014, fries)

Tjitske werd al recreatief en dressuurmatig gereden. Nu wordt Tjitske dressuurmatig verder doorgetraind. Het doel is dat Tjitske straks samen met haar eigenaresse dressuurwedstrijden kan gaan starten.


Felowna (2012, E-pony)

Felowna is op 3,5 jarige leeftijd bij stal Huijberts beleerd (bovenste foto). Daarna heeft ze weinig hoeven doen. In 2019 is ze bij stal Huijberts terecht gekomen. Op dit moment is ze met Danièlle actief in de dressuursport op M niveau.


Good Will (2009, kwpn tuiger)

Good Will had naast het aangespannen werk een klein beetje ervaring onder het zadel. In opdracht van de eigenaar wordt Good Will nu verder doorgereden, zodat er ook onder het zadel ritjes gemaakt kunnen worden.


Be Real (2007, kwpn tuiger)

Be Real had alleen ervaring met aangespannen rijden, maar wordt nu in opdracht van de eigenaar dressuurmatig opgeleid. De start (bovenste foto) vond Be Real erg lastig, maar naarmate de training vordert (onderste foto) gaat ze het steeds beter begrijpen.


Auke (2008, kwpn tuiger)

Auke werd voornamelijk aangespannen gereden. In opdracht van de eigenaar wordt Auke nu dressuurmatig opgeleid. Hierdoor kan de eigenaar, naast aangespannen rijden, ook met Auke onder het zadel op pad.