In liefdevolle herinnering…

In liefdevolle herinnering…

(Man in) Black

In eerste instantie kwam Black (2009, kwpn-tuiger) bij Stal Huijberts om Sultan te ondersteunen bij het aangespannen werk. Bij het beleren onder het zadel bleek hij ook veel aanleg te hebben voor de dressuursport. Met Danièlle was hij actief in de Z-klasse van de dressuursport. Ook in de mensport met Siem deed hij het goed. Door een ongeval tijdens een marathonwedstrijd moest er onverwachts en veel te vroeg afscheid van Black genomen worden.

“Lieve Black, wat hebben we veel van en met jou mogen leren. We hadden nog zoveel mooie plannen…”


Relana

Samen met Tjitske kwam deze dame bij Stal Huijberts terecht. Relana (1997, kwpn) was in het verleden dressuurmatig en recreatief gereden. Bij stal Huijberts hoefde ze, vanwege haar leeftijd, niet meer hard aan het werk, maar van een buitenritje werd ze nog steeds blij en actief. Helaas heeft haar tijd bij stal Huijberts niet lang mogen duren. Na een hersenbloeding is besloten om Relana in te laten slapen.

“Lieve Laan, je hebt ons in korte tijd maximaal laten genieten van hoe bijzonder je was…”


Paulito

Paulito (1997, kwpn tuiger) heeft bij stal Huijberts een veelzijdige tijd gehad. Dressuur, springen, mennen (enkelspan en tweespan),draverijen, buitenritten; met Paulito kon het allemaal. Bij de nieuwe eigenaren is hij ingezet als leerpaard voor zowel onder het zadel als voor de kar. Helaas is Paulito in het weiland in het water terecht gekomen en overleden.

“Lieve Paultje, je zou het fantastisch gedaan hebben met wat Stal Huijberts nu doet…”