Team

Team

Siem Huijberts

De stallen zijn door Siem zelf ontworpen en gebouwd. Zijn passie is de mensport, maar hij kan ook genieten van een ritje onder het zadel. Siem is in het bezit van meerdere koetsiersbewijzen; enkelspan, tweespan en vierspan. Hij is verantwoordelijk voor het onderhoud van de stallen en de verzorging van de paarden. Als coördinator van de afdeling paardrijden (voor mensen met een beperking) vervulde Siem een belangrijke rol bij SASV, waar hij nu nog steeds als bestuurslid actief is.


Danièlle Seegers-Huijberts

De passie voor paarden heeft Danièlle duidelijk geërfd van vader Siem. Danièlle is verantwoordelijk voor het beleren en trainen van de paarden. Ze is actief in de dressuursport en beleert en traint ook regelmatig paarden voor anderen. Ook ondersteunt ze Siem bij de verzorging van de paarden. Naast twee onderwijsopleidingen (leerkracht basisondewijs en docent voortgezet onderwijs) heeft ze de opleiding BasisRuiterCoach afgerond. Nu is ze bezig met het vervolg daarop: KinderCoaching. Danièlle heeft zich jaren ingezet als vrijwilliger bij het paardrijden van SASV.


Ella Zoon

Via een maatschappelijke stage bij SASV kwam Ella in contact met stal Huijberts. Ella zorgt ervoor dat de paarden er tiptop bij staan en neemt ze mee op buitenrit. Regelmatig gaat Ella mee naar wedstrijden om te ondersteunen en foto’s te maken. Tijdens de vakanties van de familie Huijberts is Ella degene die de boel draaiende houdt.


Chris Haijemaije

Al jaren zijn Chris en Danièlle bevriend. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Chris op stal rijdt en ondersteunt. Chris neemt de paarden regelmatig mee op buitenrit en ondersteunt Danièlle bij het beleren en trainen van de paarden en gaat regelmatig mee op wedstrijd.


Semmie Tesselaar

Een enthousiast mailtje zorgde ervoor dat Semmie het team van Stal Huijberts ondersteunt bij de paardenervaringen, bixiewedstrijdjes en kinderfeestjes. Daarnaast zorgt zij ervoor dat de paarden regelmatig beweging krijgen.


Els Plantinga

Regelmatig kwam Els al een paardenervaring doen bij Stal Huijberts. Als ‘juniorbegeleider’ versterkt zij nu het team van Stal Huijberts. Ze helpt bij de paardenervaringen, bixiewedstrijdjes en kinderfeestjes.


Wilco Plantinga

Als vaste groom achterop de wagen bij Siem ondersteunt Wilco bij alles wat nodig is tijdens de menwedstrijden (marathon). Ook Wilco maakte deel uit van het team vrijwilligers van SASV.


Ilse Pastoor

Vriendschap en SASV brachten Ilse bij stal Huijberts. Misschien iets minder actief dan de rest, maar daardoor zeker niet minder waardevol. Ilse springt bij waar nodig voor wat betreft de verzorging en het beweging geven van de paarden.