Team

Team

Siem Huijberts

De stallen zijn door Siem zelf ontworpen en gebouwd. Zijn passie is de mensport, maar hij kan ook genieten van een ritje onder het zadel. Siem is verantwoordelijk voor het onderhoud van de stallen en de verzorging van de paarden. Als coördinator van de afdeling paardrijden (voor mensen met een beperking) vervult Siem een belangrijke rol bij SASV.


Danièlle Seegers-Huijberts

De passie voor paarden heeft Danièlle duidelijk geërfd van vader Siem. Danièlle is verantwoordelijk voor het beleren en trainen van de paarden. Ze is actief in de dressuursport en beleert en traint ook regelmatig paarden voor anderen. Ook ondersteunt ze Siem bij de verzorging van de paarden. Danièlle zet zich in als vrijwilliger bij het paardrijden van SASV.


Chris Haijemaije

Al jaren zijn Chris en Danièlle bevriend. Het is dan ook niet meer dan logisch dat Chris op stal rijdt en ondersteunt. Chris neemt de paarden regelmatig mee op buitenrit en ondersteunt Danièlle bij het beleren en trainen van de paarden. Het spreekt voor zich dat ook zij zich bezig houdt met de verzorging van de paarden.


Ella Zoon

Via een maatschappelijke stage bij SASV kwam Ella in contact met stal Huijberts. Ella zorgt ervoor dat de paarden er tiptop bij staan en neemt ze mee op buitenrit. Regelmatig gaat Ella mee naar wedstrijden om te ondersteunen en foto’s te maken.


Ilse Pastoor

Vriendschap en SASV brachten Ilse bij stal Huijberts. Misschien iets minder actief dan de rest, maar daardoor zeker niet minder waardevol. Ilse springt bij waar nodig voor wat betreft de verzorging en het beweging geven van de paarden.


Wilco Plantinga

Als vaste groom achterop de wagen bij Siem ondersteunt Wilco bij alles wat nodig is tijdens de menwedstrijden (marathon). Ook Wilco maakt deel uit van het team vrijwilligers van SASV.