Trainen / verkoopbemiddeling

Trainen / verkoopbemiddeling

Kirov D (2006, trakehner x nrps)

Kirov is als veulen bij stal Huijberts gekomen en opgeleid tot en met Z-niveau. Met zijn nieuwe eigenaresse heeft Kirov nu een mooie sport-carrière.


Black (2009, kwpn-tuiger)

Black kwam op 6-jarige leeftijd onbeleerd bij stal Huijberts (foto links). Met Danièlle is hij nu actief in de dressuursport op Z niveau. Siem brengt Black uit in de mensport; vaardigheid en marathon.


Felowna (2012, E-pony)

Felowna is op 3,5 jarige leeftijd bij stal Huijberts beleerd (bovenste foto). Daarna heeft ze weinig hoeven doen. In 2019 is ze bij stal Huijberts terecht gekomen en verder opgeleid tot en met M-niveau. Wij verwachten dat de nieuwe eigena(a)r(esse) veel plezier van haar zal hebben.


Gaya (fjord x fries)

Gaya kwam bij stal Huijberts terecht om dressuurmatig verder opgeleid te worden (foto links). Daarna (foto rechts) is ze naar haar nieuwe eigenaresse gegaan.


Lovely (2009, Oldenburger)

Lovely had al een tijdje niks meer gedaan (bovenste foto). Door stal Huijberts is zij weer opgepakt en verkoopklaar gemaakt. Stal Huijberts heeft bemiddeld bij de verkoop. Met haar nieuwe eigenaresse geniet zij nu van dressuurwerk en buitenritten.


Paulito (1997, kwpn tuiger)

Paulito heeft bij stal Huijberts een veelzijdige tijd gehad. Dressuur, springen, mennen (enkelspan en tweespan),draverijen, buitenritten; met Paulito kon het allemaal. Bij de nieuwe eigenaren is hij ingezet als leerpaard voor zowel onder het zadel als voor de kar.


Be Real (2007, kwpn tuiger)

Be Real had alleen ervaring met aangespannen rijden, maar wordt nu in opdracht van de eigenaar dressuurmatig opgeleid. De start (bovenste foto) vond Be Real erg lastig, maar naarmate de training vordert (onderste foto) gaat ze het steeds beter begrijpen.