Beschikbare paarden

Beschikbare paarden

De paarden van Stal Huijberts vinden het heerlijk om gepoetst en geknuffeld te worden. Behalve poetsen en knuffelen mag je, onder begeleiding, een buitenritje maken in de omgeving.


Ribov geniet naast de dressuurtrainingen en buitenritten erg van aandacht. Het spreekt voor zich dat ook Ribov geduldig en betrouwbaar is. Hierdoor kunnen kinderen ook met hem een fijne paardenervaring beleven.


Fellowna heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een leuke pony voor de paardenervaringen. Ze vindt het heerlijk om gepoetst en geknuffeld te worden. Ook Fellowna is erg geduldig en betrouwbaar, waardoor kinderen een fijne paardenervaring kunnen beleven.


Luna is speciaal bij Stal Huijberts gekomen voor de paardenervaringen. Ze heeft veel ervaring met kinderen en is heel geduldig en betrouwbaar. Doordat Luna een kleine(re) pony is, kunnen ook jongere/kleinere kinderen genieten van een paardenervaring.


Sultan is van onschatbare waarde voor stal Huijberts. Hij heeft al veel ruiters vertrouwen gegeven, maar ook met kinderen is hij fantastisch. Door zijn geduld en betrouwbaarheid is Sultan het ideale paard om kinderen fijne ervaring op te laten doen met alles wat met paarden te maken heeft.


Deze vier toppers zorgen ervoor dat de paardenervaring ook mogelijk is voor meerdere kinderen (personen) tegelijk of voor volwassene en kind samen.